Vip Talk тарифа


Отсега со Vip Talk имаш можност да зборуваш, да сурфаш, да испраќаш SMS и MMS за двојно помала цена.

Доколку си нов Vip Припејд корисник, оваа тарифна опција ја добиваш автоматски при првиот повик. Секое надополнување на твојата Припејд сметка со најмалку 100 денари ти ја продолжува Vip Talk тарифната опција во наредните 30 дена, а со тоа и можноста да зборуваш за 2,9 ден./мин.

Vip Talk Цена ден./мин
Тарифирањето е по минута разговор.
Kон сите национални мрежи 2,9
Воспоставување на повик 2,9
SMS (ден/порака) кон сите национални мрежи 2,9
Интернет (ден/MB) 2,9

Доколку си веќе Vip Припејд корисник на некоја од постојните тарифи (Non Stop или Fun Time), а сакаш да се префрлиш на Vip Talk, сè што треба да направиш e да се јавиш на бројот 1414. Откако ќе бидеш префрлен на Vip Go, надополни ја твојата сметка со најмалку 100 ден. и со тоа ја добиваш Vip Talk тарифата во наредните 30 дена. Доколку не надополниш во периодот од 30 дена од последното активирање на Vip Talk, повиците и SMS ќе ти се наплаќаат по цени на Vip Go тарифата.

Vip Go тарифа

Vip Go тарифата ја добиваш доколку не направиш надополнување на твојата Припејд сметка во периодот од 30 дена откако си ја активирал Vip Talk тарифната опција.

Vip Go Цена ден./мин
Kон сите национални мрежи 5,9
Воспоставување на повик кон сите национални мрежи 2,9

УСЛУГИ Цена (ден.)
SMS (ден/порака) 5,9
Интернет (ден/MB) 5,9
Vip секретарка (1222) бесплатно
Повици кон службите за итни случаи (192, 193, 194, 195) бесплатно

Останати Vip Припејд тарифи тука.