Vip Pulse, припејд тарифа за опуштена комуникација

 

Избери Vip Pulse+ и зборувај, сурфај, испраќај SMS и MMS за двојно помала цена.

Доколку си нов Vip Припејд корисник, оваа тарифна опција ја добиваш автоматски при првиот повик. Секое надополнување на твојата Vip Припејд сметка ти ја продолжува тарифната опција Vip Pulse+ во наредните 30 дена, а со тоа и можноста да зборуваш за 2,9 ден./мин.

Vip Pulse+ Цена (ден./мин.)
Кон сите национални мрежи 2,9
Воспоставување повик 2,9
ЅМЅ (ден./порака) кон сите национални мрежи 2,9
Интернет (ден./МВ) 2,9

Разговорите се тарифираат на минута, а интернетот се тарифира на секои 10 KB.

Сите нови Vip Припејд корисници на тарифната опција Vip Pulse+ бесплатно добиваат:

  • пакет Vip Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите Vip Припејд корисници 
  • 2GB интернет што може да ги користиш во кој било период од денот, во првата недела од активацијата.

 

Доколку си веќе Vip Припејд корисник на некоја од постојните тарифи, а сакаш да се префрлиш на Vip Pulse, сè што треба да направиш e да испратиш SMS на 14712 со текст Pulse, со што во првите наредни 30 дена автоматски ја добиваш Vip Pulse+ тарифната опција. За продолжување на користењето на Vip Pulse+ треба да направиш надополнување на сметката, во спротивно ќе продолжиш да ја користиш тарифата Vip Pulse.

Vip Pulse Цена (ден./мин.)
Кон сите национални мрежи 5,9
Воспоставување повик 2,9
ЅМЅ (ден./порака) кон сите национални мрежи 5,9
Интернет (ден./МВ) 5,9

Разговорите се тарифираат на минута, а интернетот се тарифира на секои 10 KB. 

 

Vip Пријатели – бесплатни разговори со сите Vip Припејд корисници

Доколку сакаш 30 дена да уживаш во бесплатни разговори со сите Vip Припејд корисници како Vip Pulse корисник, испрати SMS на 1464 со содржина START за да го активираш пакетот Vip Пријатели по цена од 59 ден. По истекот на 30 дена, пакетот автоматски се продолжува, сè додека корисникот не го деактивира. Доколку веќе не сакаш да зборуваш бесплатно со сите Vip Припејд корисници, пакетот Vip Пријатели може да го деактивираш со испраќање SMS на бројот 1464.

За да провериш до кога ти е валиден активираниот пакет Vip Пријатели, испрати SMS со текст STATUS на бројот 1464. 

Други Vip Припејд тарифи тука.