Неделни Vip Припејд пакети за разговори, SMS и интернет!

Избери го твојот Vip Припејд пакет, зборувај бесплатно и биди постојано онлајн!

Активирај го твојот Vip Припејд пакет со бесплатна SMS-порака и веднаш ќе можеш да започнеш со долги разговори со твоите пријатели! Лајкувај, постирај и биди секогаш со твоите пријатели на сите социјални мрежи.
Супер е да си Vip Припејд и да можеш да бидеш во контакт со сите, слободно!

Неделни пакети Вклучени минути/SMS/интернет) Цена на пакет SMS текст за активација SMS-текст за статус SMS-текст за деактивација
Периодот на валидност на пакетот се пресметува од моментот на неговата активација.
Неограничено кон Vip и 200 MB Неограничени минути и SMS кон Vip и 200 MB 400 MB интернет 99 ден. START на 1480 STATUS на 1480 STOP на 1480
Неограничено кон сите и 500 MB Неограничени минути и SMS кон сите национални мрежи и 500 MB 1 GB интернет 149 ден. START на 1483 STATUS на 1483 STOP на 1483

Доколку ти треба помош за активирање на пакет кликни тука:

Корисниците што имаат SIM-картичка со брендот ONE, за активација, деактивација и статус на пакетите треба да ги праќаат SMS-пораките на бројот 1482 за пакетот „Неограничено кон Vip и 200MB" и на бројот 1484 за пакетот „Неограничено кон сите и 500MB".
Сите нови корисници на Vip Припејд го добиваат пакетот со „Неограничени минути и SMS-пораки кон Vip и 200 MB", бесплатно, во првата недела.
Пакетите се достапни за сите нови и постојни Vip Припејд корисници.

По искористување на вклучениот интернет во пакетот, корисниците што имаат SIM-картичка со брендот Vip нема да имаат пристап на интернет до истек на валидноста на тековниот пакет, или пак, за да продолжат со користење интернет, можат дополнително да активираат некој од интернет-пакетите - дневен, неделен или месечен пакет. За корисниците што имаат SIM-картичка со брендот ONE, по искористувањето на вклучениот интернет во пакетот, интернет-сообраќајот се наплатува согласно со ценовникот за интернет-услуги за конкретниот тарифен модел.

Корисниците можат истовремено да имаат активирано неколку пакети што вклучуваат интернет сообраќај.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

Сурфај секаде слободно со интернет-пакетите во Vip Припејд

Лајкувај, постирај, гледај видеа, играј онлајн игри и биди секогаш со твоите пријатели на сите социјални мрежи. Со Vip интернет-пакетите имаш постојано интернет, каде и да си.

Избери го твојот пакет, активирај со бесплатна SMS-порака и добиј интернет колку што ти е тебе потребно за да бидеш постојано онлајн. Пакетите се достапни за сите нови и постојни Vip Припејд корисници.

Интернет-пакети Вклучен интернет- сообраќај Валидност на пакетот Цена на пакет SMS текст за активација* на бројот 1410 SMS-текст за деактивација на бројот 1410
* За корисници со SIM-картичка со брендот Vip
Промотивниот зголемен интернет и промотивнита цена важат ограничен период, само за корисници со Vip SIM-картичка.
Дневен пакет 100 MB 24 часа 19 ден. DEN START STOP DNEVEN 100MB
Дневен пакет 500MB

500MB
1GB

24 часа 39 ден. DEN PROMO START STOP DNEVEN 1GB
Неделен пакет 1GB 1 GB 7 дена 99 ден.
79 ден.
NEDELA 1GB STOP NEDELEN 1GB
Неделен пакет 1GB 1 GB
2 GB
7 дена 99 ден PROMO STOP PROMO
Неделен пакет 200MB 200 MB
400 MB
7 дена 49 ден. NEDELA 200MB STOP NEDELEN 200MB
Месечен пакет 250 MB 250MB
500MB
30 дена 99 ден. MESEC 500MB STOP MESECEN 500MB
Месечен пакет 1GB 1GB
2GB
30 дена 199 ден. MESEC 1GB STOP MESECEN 1GB
Месечен пакет 3GB 3GB
6GB
30 дена 399 ден. MESEC 3GB STOP MESECEN 3GB
Месечен пакет 10GB 10GB 30 дена 499 ден. START MESECEN 10GB STOP MESECEN 10GB
Месечен пакет 15GB 15GB 30 дена 999 ден. MESEC 15GB STOP MESECEN 15GB

Доколку ти треба помош за активирање на пакет кликни тука:

Корисниците што имаат SIM-картичка со брендот ONE, за активација на пакетите треба да испратат SMS на 181 со текст DNEVEN NET (za дневен пакет со 100MB), START NEDELA 1GB (за неделен пакет со 1GB), START NEDELA 200MB (за неделен пакет со 200MB), START MESEC 1GB (за месечен пакет со 1GB) или START MESEC 3GB (за месечен пакет со 3GB).

Активираниот пакет автоматски се обновува по истекот на неговата валидност доколку имаш доволно кредит на твојата сметка. Ќе добиеш SMS-известување дека пакетот е активиран. Доколку не сакаш опцијата автоматски да биде продолжена, ако си корисник на SIM-картичка со брендот ONE испрати SMS на 181 со текст DNEVEN NET STOP, STOP NEDELA 1GB, STOP NEDELA 200MB, STOP MESEC 1GB или STOP MESEC 3GB за соодветниот интернет пакет.

По искористување на вклучениот интернет во пакетот, корисниците што имаат SIM-картичка со брендот Vip нема да имаат пристап на интернет до истек на валидноста на тековниот пакет, или пак, за да продолжат со користење интернет, можат дополнително да активираат некој од интернет-пакетите - дневен, неделен или месечен пакет. За корисниците што имаат SIM-картичка со брендот ONE, по искористувањето на вклучениот интернет во пакетот, интернет-сообраќајот се наплатува согласно со ценовникот за интернет-услуги за конкретниот тарифен модел.

Корисниците можат истовремено да имаат активирано неколку пакети што вклучуваат интернет сообраќај.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

Опции за бесплатни разговори со многу повеќе Vip корисници!

Сега, сите ние, Vip, ONE и blizooсме заедно и сме дел од големата Vip заедница. Во Vip заедницата, отсега добивате неограничени бесплатни разговори кон над 1,1 милион корисници.

Активирај ја твојата опција со бесплатна SMS порака, по што ќе биде повлечен соодветен надомест, а ти веднаш можеш да започнеш со долги разговори со твоите пријатели!

Неделни опции Вклучен сообракај Еднократен надоместок (ден.) Активација преку SMS* Активација преку SMS**
"Опција 0 во Vip" за корисници на Vip Go, Vip Fun и Vip Start вклучува неограничени разговори кон големата Vip мобилна мрежа.

*За корисници на Vip Go, Vip Fun и Vip Start
** За корисници на Џабест и Mobile припејд
Опција 0 во Vip Неограничено во големата Vip заедница 79 NEDELA на 140 100 NULA START на 181
Опција 0 кон сите 100 мин. кон сите национални мрежи 79 START на 140 101  

Доколку ти треба помош за активирање на пакет кликни тука:

Понудата важи за сите нови и постојни корисници од големата Vip заедница.

Активираниот пакет автоматски се обновува по истекот на неговата валидност доколку имаш доволно кредит на твојата сметка. Ќе добиеш SMS-известување дека пакетот е активиран. Доколку не сакаш опцијата автоматски да биде продолжена, ако си корисник на Vip Go, Vip Fun и Vip Start одговори со STOP на 140100 за деактивација на „Опција 0 во Vip" или STOP на 140101 за деактивација на „Опција 0 кон сите". Доколку си корисник на Џабест и Mobile припејд испрати SMS на 181 сотекст: NULA STOP за деактивација на „Опција 0 во Vip" или 100 STOP за деактивација на „Опција 0 кон сите".

 

Дневна опција со бесплатни минути во Vip

Активирај ја Дневната опција и добиј 60 бесплатни минути за разговори кон сите корисници на тарифни модели на Vip за само 19 денари. Бесплатните минути се валидни 24 часа од моментот на активирање на опцијата.

За активирање, испрати бесплатен SMS на 140 100 со содржина „DEN". Ќе добиеш SMS-известување дека пакетот е активиран. За проверка на преостанатите минути за бесплатни разговори испрати SMS сo текст „STATUS" на 140 100.

Деактивација

Неколку часа пред истекот на опцијата, ќе добиeш известување по SMS за автоматско продолжување. Доколку не сакаш опцијата автоматски да биде продолжена, одговори со „STOP" на 140100.

Истовремено може да се користи само една од опциите за бесплатни минути со тарифен модел на Vip.