Уживајте во зимата и возбудата на патувањата со опуштени разговори во роаминг без да се грижите за Вашите трошоци. За само 9,9 ден./мин., вртете од странство кон сите мрежи во Македонија и раскажете како си поминувате.

За да зборувате по оваа специјална цена впишете *123* пред секој повик во следниот формат *123*389ХХХХХХХХ#, каде што ХХ е бројот што сакате да го повикате. Ќе добиете повратен повик и тоа е сè – можете да зборувате колку сакате.

Понудата е автоматски достапна за сите Vip Припејд и Vip Постпејд корисници без дополнителни трошоци за активација. Промотивните цени се валидни за повици со USSD код од оператори што ја овозможуваат таа услуга.

  Повици од роаминг кон
сите мрежи во Македонија
Повици од роаминг кон
меѓународни зони
Повици со USSD код од сите зони 9,9  ден./мин. 89 ден./мин.

Цените се со вклучен ДДВ. Интервал на тарифирање е 60/60 секунди.

За роаминг USSD повици остварени од Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина кон претплатници на оператори од овие земји, се применува регулирана цена од 13,81 денари/минута.

Цените важат само за операторите што овозможуваат повици со USSD-код.

За целосна листа на оператори и повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.