РОАМИНГ ПАРТНЕРИ
оне.Вип, како официјален партнер на Vodafone во Македонија, Ви овозможува роаминг за комуникација со кого сакате, каде што сакате.

  • Зона 1 Европа (без Русија)
  • Зона 2 Свет (со Русија)
  • Златни партнери се мобилни оператори во странство преку кои можете најповолно да разговарате додека ја користите нивната мрежа.
  • Сребрени партнери се останатите оператори во тие земји.