Vip Пријатели – бесплатни разговори со сите Vip Припејд корисници

Доколку сакаш 30 дена да уживаш во бесплатни разговори со сите Vip Припејд корисници како Vip Pulse корисник, испрати SMS на 1464 со содржина START за да го активираш пакетот Vip Пријатели по цена од 59 ден. По истекот на 30 дена, пакетот автоматски се продолжува, сè додека корисникот не го деактивира. Доколку веќе не сакаш да зборуваш бесплатно со сите Vip Припејд корисници, пакетот Vip Пријатели може да го деактивираш со испраќање SMS на бројот 1464.

За да провериш до кога ти е валиден активираниот пакет Vip Пријатели, испрати SMS со текст STATUS на бројот 1464.

За повеќе информации јави се на 077 1234.