Ова лето направи го четувањето со пријателите незаборавно!

Надополни кредит и уживај во бесплатни Viber пораки цел месец! А за да биде допишувањето преку Viber уште поинтересно, симни ги летните Vip стикери.

Со секое наредно надополнување за време на промоцијата, добиваш нови 30 дена бесплатно Viber четување.

Промоцијата Бесплатни Viber пораки и стикери е достапна за сите нови Vip Припејд корисници. Постојните корисници ја добиваат со надополнување од најмалку 100 денари, за што ќе бидат известени со SMS во моментот кога промоцијата ќе биде активирана.

Промоцијата за сите Vip Припејд корисници е достапна ограничен, промотивен период и важи во Македонија. Бесплатната понуда Viber пораки не ги вклучува Viber повиците, гласовните и видеопораки, слики и документи прикачени од архивата на телефонот на корисникот, симнување или поставување слики директно сликани од апликацијата Viber и отворање надворешни линкови поставени при користење на услугата Viber пораки.

Во случај кога корисникот го искористил својот кредит треба да ја надополни својата сметка за да може да пристапува на интернет и да пребарува интернет содржини. Во секој случај корисниците на Промоцијата Бесплатни Viber пораки не им се прекинува правото на бесплатни Viber пораки што го стекнале во времетраење од 30 дена од активирање на оваа промотивна понуда со последното надополнување на сметка.

За да провериш до кога ти е активна оваа промоција, испрати бесплатна SMS  порака со текст Viber на 140022.

За повеќе информации јави се во Контакт центар на 077 1234.

Дополнителни корисни информации

Кога на твојот смарт-телефон е вклучен мобилниот интернет, телефонот може автоматски да го ажурира софтверот, при што инсталираните апликации заднински го користат податочниот сообраќај  (push нотификации, локациски сервиси и друг податочен сообраќај).  

Искористениот податочен сообраќај, разговори и смс-и надвор од промоцијата ќе се наплатуваат во согласност со тарифниот модел или активираниот дополнителен пакет.

Достапни интернет-пакети

Апликација Viber – за да ја користите промоцијата Бесплатни Viber пораки, потребно е да ја симнете апликацијата Viber од Google Play Store или од App Store.