Vip Pulse, припејд тарифа за опуштена комуникација

Сите нови Vip Припејд корисници на тарифната опција Vip Pulse+ бесплатно добиваат:

  • пакет Vip Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите Vip Припејд корисници 
  • 2GB интернет, кои може да ги користиш во кој било период од денот, во првата недела од активацијата.

Доколку си веќе Vip Припејд корисник на некоја од постојните тарифи, а сакаш да уживаш во сите придобивки што ги обезбедува тарифата Vip Pulse, сè што треба да направиш e да го промениш тарифниот модел со праќање SMS на 14712 со текст Pulse, со што во првите наредни 30 дена автоматски ја добиваш Vip Pulse+ тарифната опција. За продолжување на користењето на Vip Pulse+ треба да направиш надополнување на сметката, во спротивно ќе продолжиш да ја користиш тарифата Vip Pulse.

Доколку сакаш 30 дена да уживаш во бесплатни разговори со сите Vip Припејд корисници како Vip Pulse корисник, испрати SMS на 1464 со содржина START за да го активираш пакетот Vip Пријатели по цена од 59 ден. По истекот на 30 дена, пакетот автоматски се продолжува, сѐ додека корисникот не го деактивира.

За повеќе информации јави се на 077 1234.