Не испуштај го телефонот, сега имаш двојно повеќе интернет в раце! Сурфај, лајкувај и секогаш биди онлајн со твоите пријатели за незаборавна онлајн забава. Со Vip Припејд пакетите секогаш добиваш повеќе!

Избери неделен пакет што најмногу одговара на твоите онлајн навики, активирај го со бесплатна SMS-порака и уживај во сурфањето со двојно повеќе интернет. 

Неделни пакети Цена на пакет SMS текст за активација на бројот 1410 SMS-текст за деактивација на бројот 1410

1GB
Промотивно 2GB
интернет

99 ден. PROMO STOP PROMO

200MB
Промотивнo 400MB
интернет

49 ден. NEDELA 200MB STOP NEDELEN 200MB

Ако сакаш и да сурфаш и да зборуваш бесплатно, избери еден од неделните пакети за разговори, SMS и вклучен двојно повеќе интернет.

Неделни пакети Цена на пакет SMS текст за активација SMS-текст за деактивација
Неограничено кон Vip и 
200MB
промотивно 400MB
интернет
99 ден. START на 1480 STOP на 1480

Неограничено кон сите и
500MB
промотивно 1GB
интернет

149 ден. START на 1483 STOP на 1483
 

Понудата е достапна ограничен, промотивен период.

За повеќе информации јави се во Контакт центар на 1234.