Со Мојот Vip добиваш повеќе.

Надополни кредит на припејд број на наједноставен начин преку апликацијата Мојот Vip, користејќи платежна картичка и добиј 2GB бесплатен интернет, со кој може да сурфаш опуштено цела недела.

Бесплатниот интернет важи седум дена од моментот на добиеното SMS-известување по надополнувањето. Доколку ги искористиш бесплатните 2GB интернет за помалку од седум дена, брзината на интернетот се намалува.

Со секое ново надополнување преку Мојот Vip и www.vip.mk/nadopolni-kredit добиваш нови 2GB интернет. Доколку повторно надополниш кредит во истата седмица, добиваш нови 2GB интернет, a претходно добиените 2GB интернет веќе не важат.

Влези во светот на Мојот Vip и уживај во безбројните поволности што ти ги нуди апликацијата.

Сè што треба да направиш е да ја симнеш апликацијата Мојот Vip од  или .

Оваа можност можат да ја искористат сите Vip Припејд корисници и важи ограничен промотивен период.

За повеќе информации јави се на 077 1234.