Купи пакет со 2 припејд SIM картички за 300 денари и промотивно добиј двојно повеќе кредит од 300 денари на секоја SIM-картичка, наместо редовните 150 денари.

2 припејд SIM-картички за 300 ден.
секоја со вклучен кредит од 300 ден.

Дополнително, во првата недела од активирањето на картичките добиваш бесплатен неделен пакет со неограничени разговори и SMS-пораки кон сите Vip корисници и 200MB интернет.

Промоцијата со двојно повеќе кредит важи за активираните SIM-картички заклучно до 31.12.2017 г. Кредитот може да се искористи во период од една година од моментот на активација.

За повеќе информации јави се на 077 1234.