Префрлувањето во оне.Вип е брзо, лесно и едноставно. Сè што треба да направиш е:

  • Во најблиското Vip продажно место поднеси и потпиши барање за пренесување на твојот постоен број во оне.Вип. Веднаш ќе добиеш SIM картичка, а во меѓувреме, Vip го испраќа барањето до постојниот оператор, кој во рок од 1 работен ден се произнесува по барањето.*
  • Во најблиското Vip продажно место поднеси и потпиши барање за пренесување на твојот постоен број во Vip. Веднаш ќе добиеш SIM картичка, а во меѓувреме, Vip го испраќа барањето до постојниот оператор, кој во рок од 1 работен ден се произнесува по барањето.**

Со префрлувањето во Vip, го задржуваш твојот ист број заедно со префиксот и веднаш може да уживаш во сите придобивки на Vip Припејд!

За повеќе информации јави се на 077 1234.

 


* Предуслов постојниот оператор да ти го одобри барањето, е да ги подмириш сите отворени сметки спрема него
** Доколку барањето е одбиено, имаш можност повторно да ја започнеш постапката.