Избери Vip Припејд SIM-картичка од 299 денари и добиј 1 SIM-картичка, или пак, избери Vip Duo од 399 денари и добиj 2 SIM-картички и опуштено сурфај, чатувај и уживај со 10GB интернет! 

Дополнително како нов Vip Припејд корисник добиваш и:
•    неограничени разговори во мрежата на Vip во првата недела од активацијата
•    50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш и
•    пакет Vip Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите Vip Припејд корисници. 

Вклучениот кредит на Vip Припејд SIM-картичките може да го користиш за што сакаш.

Валидност на Vip Припејд картичката

По активирањето на Vip Припејд картичката, таа ќе ти биде валидна 12 месеци, период во кој ќе можеш непречено да ја користиш за остварување повици, праќање и примање SMS/MMS пораки и за која било друга услуга што ја нуди Vip.

По истекот на активниот период од 12 месеци, можеш само да примаш повици и SMS пораки, како и да го користиш Припејд менито (1770) и Контакт центарот (077 1234) дополнителни 3 месеци.

Во текот на овие 3 месеци, можеш да направиш надополнување на кредит и со тоа ќе ја реактивираш својата Vip Припејд картичка.

Без разлика на твоите навики на трошење или твојот буџет, оне.Вип ти нуди неколку начини со кои можеш да ја дополниш твојата припејд сметка.

Со секое надополнување на сметката, валидноста на Vip Припејд картичката се продолжува во зависност од износот на надополнетиот кредит. За надополнет кредит од 100 денари, валидноста на твојата Vip Припејд картичка се продолжува за 90 дена, за надополнет кредит помеѓу 101 и 499 денари валидноста се продолжува за 180 дена, додека за надополнет кредит од 500 денари или повеќе, валидноста на картичката се продолжува за 12 месеци.

Проверка на кредит на Vip Припејд картичката

Проверка на состојбата на кредитот може да направиш:

  • преку USSD кратки кодови: *101# , по што ќе примиш порака со детали за состојбата и датумот на истекување; или
  • преку Припејд менито: сврти 1770, па притисни 1, по што ќе го чуеш износот на неискористениот кредит како и датумот кога ќе истече твојот кредит.