Незаборавно лето со 10GB интернет, за нови Vip Припејд корисници

Летото е голема незаборавна забава што не сакаш да заврши. Сè што ти треба е сонце, добро друштво и многу гигабајти интернет за да ги споделиш сите незаборавни моменти.

Избери Vip Припејд SIM-картичка од 299 денари и добиј 1 SIM-картичка, или пак, избери Vip Duo од 399 денари и добиj 2 SIM-картички и опуштено сурфај, чатувај и уживај со 10GB интернет! 

Дополнително како нов Vip Припејд корисник добиваш и:
•    неограничени разговори во мрежата на Vip во првата недела од активацијата
•    50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш и
•    пакет Vip Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите Vip Припејд корисници. 

 Вклучените 10GB интернет при првичната активација се со важност за период во првите 2 недели од активирањето, а по истекот на овој период автоматски ќе се активира месечниот пакет со 10GB интернет за 499 ден. и неделниот пакет со неограничени разговори во Vip за 79 ден. Пакетот Vip Пријатели се обновува автоматски по цена од 59 ден.

Воедно, сите постојни Vip Припејд корисници исто така можат да го активираат пакетот од 10GB интернет со испраќање SMS на 1410 со текст START MESECEN 10GB за само 499 ден.
Оваа промоција важи ограничен временски период.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.