Повици со USSD код

За најевтини разговори од роаминг, користете ја опцијата за USSD повици со код – едноставно впишете *123* пред секој повик во следниот формат *123*389ХХХХХХХХ#, каде што ХХ е бројот што сакате да го повикате. Ќе добиете повратен повик и тоа е сè – зборувајте колку сакате!

Понудата е автоматски достапна за сите припејд и постпејд корисници на Vip тарифните модели, без дополнителни трошоци за активација за повици со USSD код од оператори што ја овозможуваат таа услуга.

  Повици од роаминг кон
сите мрежи во Македонија
Повици од роаминг кон
меѓународни зони
Европа (без Русија) 55 90
Свет (со Русија) 155 170

Цените се со вклучен ДДВ. Интервал на тарифирање е 60/60 секунди.

За роаминг USSD повици остварени од Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина кон претплатници на оператори од овие земји, се применува регулирана цена од 13,81 денари/минута.

Цените важат само за операторите што овозможуваат повици со USSD-код.

За целосна листа на оператори и повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.