За сите онлајн експерти
неограничен интернет со Vip Go Social

Изберете Vip Neo M сега и бесплатно добијте Vip Go Social, пакет со неограничен интернет за вашите омилени социјални мрежи: Facebook, Instagram, FB Messenger, Snapchat и WhatsApp.

За сите ваши слики, видеа,фејсбук и инста сторис

Со Vip Go Social споделувајте слики и видеа, четувајте со пријателите, гледајте и постирајте инстаграм и фејсбук сторис без да го трошите вашиот месечен интернет.

Honor
8A
169 ден./месечно во Vip Neo М Нарачај
Vip NEO M
Месечна претплата
799 ден./месечно
Неограничени минути кон сите мрежи
Неограничени SMS пораки кон сите мрежи
Неограничен интернет за:
+10GB
4G интернет
Honor
8X
339 ден./месечно во Vip Neo М Нарачај

Побрзајте, количините на телефони се ограничени.


Промоцијата важи ограничено време за склучен нов или обновен договор на 24 месеци за тарифите Vip Neo М и Vip Spirit и активирана електронска сметка. Пакетот Vip Go Social може да го користите се додека имате преостанат мобилен интернет во тарифата. По неговото искористување брзината на интернетот се намалува и за пакетот Vip Go Social.

Пакетот Vip Go Social не важи за интернет сообраќај кога е:

  1. Остварен со видео повици и VoIP повици преку наведените апликации и
  2. Остварен преку линк кој води кон содржина која е поставена надвор од наведените социјални мрежи (пр. следење на линк од Facebook кој води кон Youtube содржина не спаѓа во интернет сообраќајот вклучен во пакетот Vip Go Social туку истиот се одзема од интернет сообраќајот вклучен во тарифата)

 

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234