Празниците се за големи желби
Смартфон по супер цена и 15GB интернет
со Vip Постпејд
image-1 image-2 image-3

Смартфон по супер цена и 15GB интернет

Овие празници се за големи желби. Изберете Vip Neo М и добијте нов смартфон по супер цена. Со понудата промотивно добивате и 15GB интернет, како и неограничени минути и SMS-пораки кон сите национални мрежи.

Изберете Vip Neo М, заедно со нов смарт-телефон по супер цена.

Vip Neo M

Разговори и SMS

  • Неограничени минути и SMS кон сите национални мрежи

Интернет

  • 5GB
    15GB
  • 4G интернет
799 ден./месечно

Побрзајте количините се ограничени!


Промоцијата важи ограничено време за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел Vip Neo M или Vip Spirit, со склучување нов или со обнова нa договор на 24 месеци и активирана електронска сметка. Со потрошување на количините, промоцијата престанува да важи. Интервалот на тарифирање за национален интернет е 1KB.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.