За повесели празници на сите наши постпејд корисници им доделивме подарок 2GB мобилен интернет кои можат да ги користат до крајот на јануари, додека на нашите припејд корисници им доделивме подарок 1GB мобилен интернет, достапен за користење до 10-ти јануари. Уживајте во празниците!