Новата 2018-та нека започне со многу подароци и со изненадувања за сите.

Не пропуштајте ја оваа празнична промоција и изберете Vip Mobile L со неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи и 10GB супер-брз 4G интернет за само 749 ден./месечно.

Samsung
Galaxy J3 2017
239 ден./месечно
со Vip Mobile L

Coolpad
Torino
4499 ден.
со Vip Mobile L

Motorola
Moto C 4G
0 ден.
со Vip Mobile L

Побрзајте, количините се ограничени. Важи со договор склучен на 24 месеци.  Плаќањето на телефонот на рати е преку потрошувачки кредит со 0% камата на 24 рати во соработка со NLB Банка и важи за физички лица.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.