Неверојатни модели чекаат на Вас, по уште поневеројатни цени. Побрзајте и изберете го моделот на телефон што најмногу Ви одговара, нарачајте онлајн и добијте супер попуст.

Нарачката направете ја во кое било време 24/7, а телефонот ќе Ви биде бесплатно испорачан до Вашиот дом.

Попустите се достапни само за онлајн нарачките на посочените модели на телефони и со склучување или со обнова на претплатнички договори на 24 месеци. Количините на телефони се ограничени. Понудата важи до 26-ти ноември 2018г.

Доколку го обновувате договорот на тарифен модел што не е понуден како можност за избор во менито, изберете кој било од понудените тарифни модели за да го комплетирате процесот, а потоа наш агент ќе Ве контактира и ќе ги дефинирате сите детали. Нарачката може да биде откажана од Ваша страна доколку по завршувањето на процесот не се согласувате со понудените услови, или од страна на Vip доколку не ги исполнувате предвидените услови.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.