10 години повеќе за Вас

10GB супер брз 4G интернет,

со Vip Постпејд

 

Секое друштво е приказна за себе, а нашето друштво е модерно, динамично, бунтовно и емотивно.

За нашето друштво што никогаш не мирува, обезбедуваме супер брз 4G интернет, насекаде.
Нашето друштво е насекаде и секогаш е поврзано затоа што имаме најсовремена сопствена мрежа со која ја покриваме цела Македонија.
Во друштво од 1,2 милиони корисници го славиме нашиот 10-ти роденден.

10 години Vip – 10GB интернет!

Не пропуштајте ја оваа роденденска промоција и изберете Vip Mobile L со неограничени разговори и SMS кон сите мрежи и 10GB супер брз 4G интернет за само 749 ден./месечно.
Оваа роденденска промоција е достапна за сите Vip Постпејд корисници, со склучување нов или обнова на договор на 24 месеци за тарифите Vip Mobile L, Vip Mobile XL, Vip Family Hero и Vip Family Hero+.
Со оваа промоција, со тарифните модели Vip Mobile XL и Vip Family Hero+ добивате 15GB интернет.

За целосно уживање, изберете смарт-телефон што најмногу Ви одговара. Побрзајте, количините се ограничени. Промоцијата важи ограничен временски период.

SamsungJ3 2017
  • 5.0" HD екран на допир
  • 13MP + 5МР камера
  • Quad core процесор 1.4GHz
  • 2GB RAM
239 ден./месечна рата
во Vip Mobile L
Нарачај

 

LGK4 2017
  • 5.0" LCD display
  • Qualcomm Snapdragon Quad Core 1.1 GHz
  • 1GB RAM
  • 8GB
1999 ден.
во Vip Mobile L
Нарачај

 

 

Другите модели на телефони може да ги погледнете тука.

За повеќе информации, јавете се на 077 1234.