Неограничена комуникација со новите Vip Neo тарифи

Опуштете се и уживајте во неограничена комуникација со новите постпејд тарифи Vip Neo. Изберете Vip Neo и добијте:

  • неограничени разговори кон сите национални мрежи
  • неограничени SMS-пораки
  • интернет со 4G брзина

 


Месечна претплата

499 ден. / месечно


Неограничени
минути

кон сите мрежи


/
 

500MB
4G интернет
 

/
 

Месечна претплата

799 ден. / месечно


Неограничени
минути

кон сите мрежи

Неограничени
SMS пораки

кон сите мрежи

5GB
4G интернет

/

 

Месечна претплата

1399 ден. / месечно


Неограничени
минути

кон сите мрежи

Неограничени
SMS пораки

кон сите мрежи

10GB
4G интернет

промотивни
2GB
интернет во роаминг

50
меѓународни минути
 

Доколку веќе сте корисник на Vip мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна Vip Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот.

По искористување на вклучениот национален интернет во тарифните модели, продолжувате да користите интернет бесплатно, но со намалена брзина. Понудата важи за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел Vip Neo со склучување на нов или со обнова на договор на 24 месеци. Еднократниот надоместок за активација на тарифен модел изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и SMS-пораки важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB. Минутите кон меѓународни дестинации можe да се искористат кон земјите од сите зони, освен Посебна зона 6 (сателити).

2GB интернет во роаминг вклучени во тарифата Vip Neo L

Сите нови корисници на тарифата Vip Neo L ова лето ќе може релаксирано да сурфаат додека се во странство. Промотивно, корисниците ќе добијат еднократно 2GB интернет во роаминг, кој може да го искористат најдоцна до 30.09.2018. Промотивната понуда важи ограничен период, со нов или обновен договор на 24 месеци на тарифата Vip Neo L. Промотивните 2GB интернет во роаминг во тарифите Vip Neo L и Vip Neo XL важат во 23 земји/оператори во Европа, меѓу кои: Vip Mobile Србија, A1 Бугарија, Vipnet Хрватска, Vodafone во Грција, Албанија, Турција, Италија, Германија, Шпанија и други. Целосна листа на операторите и земјите можете да најдете тука

Тарифни модели достапни само со SIM-картичка

Доколку немате потреба од телефон изберете тарифа само со SIM картичка. Во овој случај ќе склучите договор на неопределено време, а и месечната претплата ќе Ви биде пониска.

  Vip Neo S SIM Vip Neo M SIM Vip Neo L SIM
Месечна претплата 449 649 999

 

За целосно решение, изберете и MyKi смарт-часовник за Вашето дете

 

Vip Senior

Vip Senior  
Месечна претплата (ден.) 299
Минути кон Vip неограничено
Минути кон останати национални мрежи (фиксни и мобилни) 50
SМЅ кон сите национални мрежи 50
4G интернет 500MB

Тарифниот модел Vip Senior е достаен за физички лица кои ќе потврдат дека се пензионери, со склучување нов или со обнова на договорот на 24 месеци.

 

Цени за останати услуги

Услуги Цена (ден.)
SMS кон сите национални дестинации (ден./порака) 5,9
SMS кон сите меѓународни мрежи (ден./порака) 5,9
MMS кон сите мрежи (ден./порака) 17,7
MMS кон сите меѓународни мрежи (ден./порака) 17,7
Повици кон други национални мрежи (ден/мин.) по надминување 7,9
Повик кон Vip секретарка (1222) бесплатно
Повици кон службите за итни случаи (192, 193, 194, 195) бесплатно
Интернет (ден./200 MB)* 39

Дополнителни информации и помош

> Цените се со вклучен ДДВ.
> 4G LTE брзината зависи од повеќе фактори, како поседување соодветна uSIM картичка, телефонскиот апарат, мрежниот сигнал и бројот на корисници што истовремено користат интернет од иста локација
> Како да станам Vip Постпејд корисник?
> Дали може да го префрлам постојниот припејд број во постпејд?
> Што треба да направам за да купам телефон на рати?

За повеќе информации јавете се на 077 1234.