Колку е безбедно Smart Home решението?

Smart Home решението не може да биде контролирано од трето лице без одобрување од администраторот.

Комуникацијата помеѓу централната единица, смарт уредите и смарт телефоните е заштитена и нема потреба од грижи дека трето лице може да се вклучи или да додаде дополнителни уреди.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања