За мобилни со оперативен систем Android Marshmallow (6.0) потребни се дополнителни прилагодувања за оптимизација на батеријата. Како да го направам тоа?

  1. Пристапете во setting -> Apps
  2. Изберете expand
  3. Изберете Ignore Part for optimizing the battery
  4. Од списокот изберете ги сите апликации
  5. Изберете “Smart Home Solution” и Ignore Part for optimizing the battery
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања