Ја заборавив мојата лозинка, што треба да направам?

Во почетниот прозорец на апликација пристапете на “Forgot password”, а потоа внесете ја Вашата e-mail адреса на која ќе ви биде испратена привремена лозинка.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања