Како функционира опцијата паметен термостат- “Smart Heater” кај паметниот приклучок?

За оптимална удобност во Вашиот дом температурата ќе биде намалена кога не сте дома, потребно е само да ја внесете посакуваната температура.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања