Дали сијаличката на паметниот приклучок треба да свети во една боја?

За да се обезбеди непрекинато и безгрижно секојдневие, Вашето Smart Home решение ги минимизира непотребните извори на светлина.

Малиот сјај на штекерот само покажува дека е вклучен.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања