Како Smart Home решението ги учи навиките на корисниците?

Користи вештачка интелигенција за да ги анализира податоците од сензорите, ги учи навиките на домаќинството (на пример, кога корисниците се будат, се враќаат дома, итн.)

За автоматско управување овие податоци се комбинираат со податоците за внатрешна температура, интензитетот на светлина, потрошувачка на енергија и сл.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања