Како да го поврзам Smart Home решението со апликацијата IFTTT (за автоматизација If This, Than That)?

Симнете ја апликацијата IFTTT а по логирањето преку My applets додадете ја апликацијата “Smart Home Solution” и најавете се со Вашите кориснички податоци.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања