Дали можам самостојно да го поврзам Smart Hоme решението?

Да, инсталацијата е едноставна и на принцип “Направи сам”.

Апликацијата Ве води низ процесот на поврзување, потребно е само внимателно да се следат чекорите.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања