KAON VM1200 - Како да ги користите функциите кај интерактивниот дигиталeн ресивер?

Во следниот видео туторијал ќе видите како да ги користите функциите кај интерактивниот ресивер KAON VM1200:

  • Како да користите “ТВ распоред“ и како да гледате “Емитувана програма“
  • Како да ги користите копчињата за управување на содржината (Pause, Play, Fast Forward, Rewind, Stop)
  • Како да ја користите функцијата “Снимање од мрежа“
  • Како да ја користите функцијата “Потсетник“

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања