KAON VM1200 - Како да направите промена на титл, аудио јазик и како да креирате листа на омилени програми?

Во следниот видео туторијал ќе можете да видите како да направите промена на јазичните титлови, аудио јазикот и како да креирате листа на омилени канали кај интерактивниот дигиталне ресивер KAON VM1200

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања