KAON VM1200 - Како да направите промени во корисничките и техничките поставки?

Во следниот видео туторијал, ќе можете да видите како да направите промени во корисничките и техничките поставки кај KAON VM1200 интерактивниот дигитален ресивер.

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања