Што содржи пакетот видеотека?

Пакетот видеотека е составен од три делови:

  • ABC OD во кој се содржани играни серии
  • Klasik OD во кој ќе уживате во добро познатите балкански класици
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања