Што треба да направам, за да гледам телевизиски содржини на мојот компјутер?

Само отворете ја страната www.vipxploretv.mk > најавете се со Вашиот профил > уживајте во содржините! 

*За веб страната да функционира правилно потребен Ви е дополнителен пакет/plugin > "Silverlight"

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања