Што да правам ако го заборавам корисничкото име (e-mail)?

Доколку го заборавите Вашето корисничко име односно електронската адреса (e-mail) потребен е потписникот на договорот да се јави на Вип контакт центарот на 077 1234.

За да се регистрирате со нова електронска адреса, најпрво треба да ја откажете претходната претплатата и да се регистрирате повторно со друга електронска адреса.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања