На колку уреди можам да ја инсталирам Vip Xplore TV?

За да активирате Vip Xplore TV, потребно е да бидете Vip Постпејд корисник. Со еден Vip постпејд мобилен телефонски број можете да активирате само еден кориснички пристап и можете да следите програма само на еден уред истовремено.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања