Кој може да ја користи услугата Vip Xplore TV?

Услугата Vip Xplore TV е достапна за сите Vip Постпејд корисници со Vip SIM-картичка и може да се активира онлајн, со месечна претплата од 199 ден. За користење на услугата, потребен е интернет-пристап, кој не е вклучен во оваа цена.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања