Што претставува услугата Vip Xplore TV?

Vip Xplore TV е интерактивна онлајн телевизија која може да се користи преку веб пребарувач или преку апликација за смартфон, таблет или смарт ТВ. Услугата ја комбинира класичната телевизија со нови функционалности и дава можност да ги гледате омилените програми кога ќе посакате.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања