Колку дополнителни линии можам да активирам како постпејд корисник?

За физички лица:

Како физичко лице на една сметка можете да активирате максимум 5* линии.

Со секоја линија имате и можност за купување на уред – но договорот на линијата е потребно да биде на 12/24 месеци.

*Доколку сте наш корисник помалку од четири месеци дозволени Ви се максимум 3 линии на една сметка.

 

За правни лица:

Во Vip центар како правно лице на една сметка можете да активирате максимум 10 линии.

Доколку имате потреба од повеќе линии – истото ќе можете да го направите со нашите бизнис агенти – испратете ни порака – тука.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања