Каде да се обратам во случај на технички проблем со интернет-услугата?

Во случај на проблеми со користење на интернет-услугата, Ве молиме да се јавите во Контакт центарот на 077 1234, и побарајте техничка поддршка. Одделот за техничка поддршка е достапен 24 часa.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања