Дали ќе можам да користам некоја постојна антена за TV Lite (претходно BoomTV)?

Да. Нема да ви треба нова, доволна е старата надворешна антена. За секој случај, нова антена можете да земете и во нашите продажни места.

 

Дали пакетот вклучува антена?

Не, со приемникот не следува антена, потребно е да ја набавите дополнително.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања