Го заборавив ПИН-от на SIM картичката од мојот телефон, како да го отклучам?

Доколку го имате ПУК-от на SIM-картичката, внесете го 3 пати погрешно ПИН-от. Потоа ќе Ви побара да го внесете ПУК-от. По внесување на ПУК-от, ќе Ви побара да внесете нов ПИН.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања