Каде да го најдам IMEI-то на телефонот?

IMEI-то на телефонот можете да го дознаете на два начина:

1) Проверете под батеријата на телефонот, или
2) Внесете го следниов код  *#06# и притиснете на слушалката за повик, IMEI-то ќе се појави на Вашиот екран. (слика-1)

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања