Како да го дознаам бројот на фактурата за да ја извршам уплатата?

Доколку не го знаете бројот на фактурата што сакате да ја платите, пратете SMS со каква било содржина од Вашиот телефонски број на бесплатниот број 14500 и ќе добиете повратна порака со информации за бројот на фактурата, периодот што го опфаќа и за износот на фактурите што се однесуваат на Вашиот број.

Доколку сте корисник на фиксен пакет и не го знаете бројот на Вашата фактура, јавете се во Контакт центарот на 077 1234.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања