Дали може да добијам копија од сметката?

Копија од сметката (не постара од 6 месеци) може да побарате во продажен салон. Истата ќе Ви биде доставена на адресата регистрирана за достава на месечни сметки во рок од три до пет дена. Првата копија е бесплатна. Секоја наредна копија се наплатува 70.8 ден.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања