Дали може да го префрлам мојот Vip Припејд број на Vip Постпејд?

Ако си веќе Vip Припејд корисник, можеш бесплатно да го пренесеш твојот број и да се претплатиш на кој било Vip Постпејд тарифен модел, а притоа да си го задржиш истиот број.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања