Дали може да го префрлам постојниот припејд број во постпејд?

Да, ако сте веќе нов корисник, можете бесплатно да го пренесете Вашиот број во постпејд и да се претплатите на кој било тековно понуден/достапен Vip Постпејд тарифен модел, а притоа да си го задржите истиот број.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања