Како да направам припејд надополнување со хартиен ваучер преку 1770?

Внеси 1770 преку стандардното мени за повик и стисни ја слушалката, потоа повторно притисни ја слушалката, притисни 2 и внеси го кодот со 14 цифри од ваучерот и потврди со притискање на “#”.

Потоа ќе слушнеш потврда дали твојата сметка правилно била надополнета, како и состојбата на сметката и датумот на истекување.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања