Како да направам припејд надополнување со хартиен ваучер преку USSD скратените кодови?

Најпрвин внеси го USSD кодот > *100# (преку стандардното мени за повик)

Ќе ти биде побаран кодот од ваучерот - внеси го кодот со 14 цифри од Ваучерот и притисни "#"
потоа притисни на слушалката за повик.

Ќе примиш порака на твојот телефон за потврда дека правилно си го внел кодот и дека си ја надополнил сметката. 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања